Lichaam

COMING SOON

Laurium Klinieken is ruim 18 jaar een begrip op het gebied van huidverbetering, injectables en ooglidcorrecties en een officieel door Obagi Medical, SkinPen en INDIBA gecertificeerd instituut. Dit betekent dat onze huidspecialisten door de fabrikanten zelf zijn opgeleid en een proef van bekwaamheid met succes hebben afgelegd.

Binnen de kliniek wordt alleen gewerkt met botuline toxine van het originele merk Botox en de bekende Teosyal fillers van TEOXANE uit Zwitserland. Onze Teosyal fillers worden op natuurlijke wijze weer door het lichaam afgebroken, zijn voorzien van een medische CE markering volgens de laatste MDR richtlijnen en hebben als één van de weinige fabrikanten de strenge Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) goedkeuring.

Om de kwaliteit en veiligheid te kunnen borgen hanteren wij een kwaliteitssysteem conform ISO 9001 waardoor er een continu proces van verdere perfectionering plaatsvindt.


BEOORDEELD VIA KLINIEKERVARINGEN.NL
8,9
TEVREDEN KLANTEN
25.968
JAAR ERVARING
18

Bij Laurium Klinieken hebben wij een eigen filosofie als het gaat om het benadrukken en behouden van jouw schoonheid. Anders dan bij de meeste cosmetische klinieken stellen wij altijd de huid centraal. De conditie van jouw huid vormt immers de essentiële basis van wat jij uitstraalt en is vaak de onderliggende oorzaak van de eerste tekenen van huidveroudering, zoals bijvoorbeeld rimpels en volumeverlies. Onze ervaring is dat dit de beste aanpak is voor het behalen van de mooiste resultaten.

Een paar kleine correcties en de juiste huidverzorging zijn vaak al voldoende om jou weer te laten stalen. Ons ervaren team van specialisten staat klaar om naar jouw wensen te luisteren, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk behandelplan op maat. Dit behandelplan kan bestaan uit een combinatie van injectable en huidverbeterende behandelingen inclusief een productadvies voor thuis dat volledig op jouw unieke behoeften, wensen en budget is afgestemd. Onze specialisten gaan altijd voor een natuurlijk resultaat en zullen je nooit adviseren om meer te laten doen dan nodig is.


Onze filosofie en werkwijze

Onze artsen

Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). De NVCG waarborgt de kwaliteit van de cosmetische artsen die lid zijn en de kwaliteit van de behandelingen die de artsen uitvoeren. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Bovendien hebben al onze artsen de beschermde titel cosmetisch arts KNMG.

COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

Dr. Janneke Gilden is cum laude afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij staat bekend om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog.

BIG 89918360701 / Lid van NVCG

DR. JANNEKE GILDEN

COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

Drs. Burcu Gündoğdu heeft ruim 8 jaar ervaring in de Plastische Chirurgie. Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken.

BIG 29911096701 / Lid van NVCG

DRS. BURCU GÜNDOĞDU

COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

Drs. Raymond de Zeeuw studeerde geneeskunde en dermatologie. Zijn specialisaties zijn Botox en Injectables.

BIG 69046162601 / Lid van NVCG

DRS. RAYMOND DE ZEEUW

HUIDTHERAPEUT

Safira heeft de HBO opleiding Huidtherapie succesvol afgerond en ruime ervaring op het gebied van huidverbetering en de daarbij behorende technieken. Haar specialismen zijn acne, rosacea en (acne) littekens.

SAFIRA DE GOEYSE

HUIDSPECIALIST

Marsha heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse behandelingen en technieken op het gebied van huidverbetering en is de koningin van de bindweefselmassages. 

MARSHA SPRONK

Onze huidspecialisten

Onze huidspecialisten zijn opgeleid in Huidtherapie en schoonheidsspecialist. Zij hebben alle trainingen gevolgd van onze systemen en producten en worden continu bijgeschoold met de laatste theorie en praktijk op het gebied van huidverbetering. 

Wij werken met de volgende merken:

Onze merken

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Ik ben super blij met het resultaat. Ik ben echt onder de indruk van de lieve, geduldige, persoonlijke service en behandeling"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Vestigingen

Laurium Klinieken Houten

Bezoekadres
Handboog 6d
3994 AD Houten

Contactgegevens
      +31 (0) 88 015 91 00
       info@klinieklaurium.nl

(!) Gratis parkeren voor de deur

Laurium Klinieken Linschoten

Bezoekadres
Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

Contactgegevens
      +31 (0) 88 015 91 00
       info@klinieklaurium.nl

(!) Gratis parkeren voor de deur

Laurium Klinieken Zoetermeer

Bezoekadres
Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

Contactgegevens
      +31 (0) 88 015 91 00
       info@klinieklaurium.nl

(!) Gratis parkeren 

premium bootstrap themes
premium bootstrap themes
premium bootstrap themes