Lichaam

COMING SOON

Profhilo®

Heb je last van een verouderde huid, of volumeverlies? Dan is de Profhilo® behandeling de oplossing voor jou. Deze revolutionaire behandeling zorgt namelijk in korte tijd voor een gezondere, stevigere en zachtere huid. Naarmate wij ouder worden, neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur in ons lichaam af. Hierdoor ziet de huid er droog uit en verliest het zijn stevigheid en glans. Kortom, de huid verouderd. Met een Profhilo® behandeling ga je deze veroudering tegen. De behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstevigd! Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd.

Profhilo® bestaat uit 100% hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, zonder chemische toevoegingen. Profhilo® is geen filler, het vult geen rimpels op en voegt ook geen volume toe aan het gezicht maar het stimuleert de huid. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow terug. Bovendien wordt de vochtbalans in de huid hersteld. Doordat de huid zichzelf herstelt is er absoluut geen sprake van een onnatuurlijk resultaat.

Wat is Profhilo®?

Hoe gaat een Profhilo® behandeling?

Bij een Profhilo® behandeling wordt er met de zogenoemde BAP-techniek gewerkt. Op basis van deze techniek plaatst de cosmetisch arts KNMG injecties in 5 anatomische gebieden die ervoor zorgen dat er een verspreiding over het hele gelaat plaatsvindt. Tot enkele uren na de behandeling kun je nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna zie je er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Je kunt je huid na de behandeling op je gebruikelijke wijze verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Profhilo® is uitermate geschikt voor de volgende indicaties:
  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

Resultaten van Profhilo®

Scroll naar rechts voor meer resultaten

01

Consult

02

behandeling

03

nacontrole

Kom je voor het eerst bij ons voor een Profhilo® behandeling? Dan kom je eerst langs voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreekt de cosmetisch arts KNMG met jou je wensen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierbij worden het te verwachten resultaat, het herstel en ook de risico’s met je besproken.

Voorafgaand aan je behandeling worden er foto’s van je gezicht gemaakt. De cosmetisch arts KNMG injecteert de Profhilo® in 5 anatomische gebieden die ervoor zorgen dat er een verspreiding over het hele gelaat plaatsvindt.

In de 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en te verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld kom je 1 à 2 keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling.

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Fillers (Teoxane)

TEOSYAL® - 0,5 ml

TEOSYAL® - 1,0 ml

TEOSYAL® - 1,2 ml

Liquid Facelift

Profhilo® - 2,0 ml

Profhilo® - 4,0 ml

€ 250

€ 450

€ 320

(neus-lippenplooi, marionetlijnen, lippen, volume)

€ 390

€ 1.150

€ 590

(liplijntje, lippen, rokerslijntjes, fijne lijntjes)

* Indien nodig volgt er na een fillerbehandeling, een gratis correctie of een touch-up van het behandelde gebied in week 4 of 5 na de behandeling.

(traangootjes, jukbeenderen, wangen, kaaklijn, volume)

(2 zones botuline toxine, 2,4 ml filler)

(2 behandelingen)

ONLINE BOEKEN

(1 behandeling)

Profhilo® - 6,0 ml

€ 800

(3 behandelingen)

"De cosmetisch arts geeft goede voorlichting en is duidelijk over het resultaat dat je mag verwachten. De behandeling zelf is prettig. De nacontrole ook."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Ik ben super blij met het resultaat. Ik ben echt onder de indruk van de lieve, geduldige, persoonlijke service en behandeling"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

Dr. Janneke Gilden
COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

DrS. BURCU GUNDOGDU
COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

DrS. RAYMOND DE ZEEUW
COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

Profhilo® is een natuurlijke anti-aging behandeling en bestaat uit 100% hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, zonder chemische toevoegingen. Een Profhilo® behandeling zorgt ervoor dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel. De behandeling laat de huid herstellen en werkt effectief tegen huidverslapping en huidveroudering. Bovendien wordt de vochtbalans in de huid hersteld, waardoor de huid haar natuurlijke glow weer terugkrijgt. Dit alles zonder dat er volume wordt gegeven, zoals bij een traditionele filler behandeling.

Wanneer de elasticiteit en soepelheid van je huid is afgenomen en je huid slap, dof of droog aanvoelt biedt Profhilo® een mooie oplossing. Deze behandeling werkt op basis van hyaluronzuur. Wanneer de huid ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Dit is een lichaamseigen stof met een hydraterend vermogen. Hyaluronzuur zorgt er daarnaast ook voor dat je huid collageen aanmaakt, wat zorgt voor een stevige huid.

Door de verspreiding van Profhilo®, wanneer het onderhuids wordt geïnjecteerd, is de behandeling uiterst eenvoudig en voor de patiënt goed te verdragen.

De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten. 

Door het beperkt aantal injecties bij een Profhilo® behandeling is het eenvoudiger om vasculaire risicogebieden (bloedvaatjes) te omzeilen, waardoor de kans op bijwerkingen gering is.

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal.

Gemiddeld kom je 1 à 2 keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling om het resultaat te behouden.

Vestigingen

LINSCHOTEN

ZOETERMEER

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN