Lichaam

COMING SOON

Wat is een Meet & Treat?

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt de behandeling en verzorging van je huid om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Of je nu wilt werken aan een onzuivere huid, pigmentatie, roodheden, grove poriën, huidverjonging, of gewoonweg jouw huid goed wilt onderhouden, tijdens onze Meet & Treat maken we de start van het traject om jouw ideale huid te bereiken. We starten met een uitgebreide huidanalyse om de diepere huidlagen haarscherp in beeld te brengen. Vervolgens worden jouw wensen besproken en start je met de eerste behandeling. Na afloop ontvang je een persoonlijk behandelplan om jouw ideale huid te bereiken. Dit plan bestaat uit (een combinatie van) huidverbeterende en verzorgende behandelingen en een op jouw huid afgestemde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.


01

Huidanalyse observ 520x

02

behandeling op maat

03

persoonlijk behandelplan

In onze kliniek werken wij met de OBSERV 520x, de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Een huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een ideale huid. De OBSERV 520x brengt al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld en laat zien hoe jouw huid er in de diepere lagen uitziet. Het geeft een weergave van jouw huidstructuur, talgproductie, rosacea, couperose, pigmentverschuivingen, grove poriën en zonbeschadigingen. Zien is geloven!

De resultaten van de OBSERV huidscan worden met je besproken en op basis van deze gegevens maken wij een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid. Tijdens deze eerste afspraak krijg je meteen een behandeling. Zo leren wij je huid nog beter kennen! Je huid wordt uitgebreid gereinigd, geëxfolieerd, gehydrateerd en beschermd. We maken hierbij gebruik van de ONA Hydrofacial of een bindweefselmassage. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft.

In het behandelplan verwerkt onze huidspecialist de benodigde behandelingen én een persoonlijk productadvies zodat je ook thuis aan de slag kunt met het verbeteren van jouw huid. Om het resultaat van de behandelingen in de kliniek te bevorderen, is het gebruik van de juiste huidverzorging voor thuis van essentieel belang. Werken aan jouw ideale huid doen we samen! Dit behandelplan krijg je uiteraard mee naar huis.

Stappenplan Meet & Treat

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Meet & Treat

Meet & Treat

€ 50

ONLINE BOEKEN

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

ONLINE BOEKEN