Lichaam

COMING SOON

Overmatig transpireren behandelen

Overmatig transpireren kan een vervelende kwaal zijn. Je loopt vaak rond met natte vlekken in je kleding, je deodorant kan niet goed zijn werk doen waardoor je niet de hele dag fris ruikt en je moet je vaker op een dag verkleden. Dit kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig is er met behulp van Botox eenvoudig iets aan te doen!

Zweten doen we allemaal. Het is een natuurlijk proces in het lichaam dat ervoor zorgt dat je lichaam koel blijft. Soms kan het zijn dat je echter meer zweet dan normaal, zelfs wanneer het koud is of je ontspannen bent. Dit noemen we overmatige transpiratie. Erfelijke aanleg kan hierbij een rol spelen.

Hoe gaat een Botuline toxine behandeling?

Botuline toxine, oftewel botox is een natuurlijk eiwit dat zenuwimpulsen kan blokkeren. Dit product wordt sterk verdund geïnjecteerd in je huid om de activiteit van bepaalde spiertjes te verminderen. Botox is een populair cosmetisch- en medisch product dat onder andere wordt gebruikt om rimpels en lijntjes te verminderen. Het is een van de meest effectieve cosmetische behandelingen die er zijn, omdat het de spieren ontspant en de tekenen van veroudering vermindert. De behandeling wordt meestal toegepast om rimpels en lijntjes rond de ogen, voorhoofd, neus en mond te verminderen. Daarnaast wordt botox ook medisch gebruikt tegen migraine, klemmende kaken en overmatige transpiratie.


Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan langer aanhouden. Om het herstelproces te bevorderen en complicaties te voorkomen, hebben we een aantal belangrijke adviezen opgesteld met betrekking tot de nazorg
thuis.

Na de behandeling

ADVIEZEN NA DE BEHANDELING

01

Consult

02

behandeling

03

nacontrole

Kom je voor het eerst bij ons voor een botox behandeling? Dan kom je eerst langs voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreekt de cosmetisch arts KNMG met jou je wensen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. 

Voorafgaand aan je behandeling worden er foto’s van je gezicht gemaakt. De cosmetisch arts KNMG plaatst enkele prikjes in de spieren rondom de rimpel(s). De injectienaald die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje. 

Het resultaat van een botox behandeling is na 14 dagen optimaal en blijft gemiddeld 3 tot 4 maanden doorwerken. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan ben je altijd welkom voor een kosteloze nacontrole in week 3 of 4 na de behandeling. 

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Botuline toxine

BOTOX® light

BOTOX® - 1 zone

BOTOX® - 2 zones

BOTOX® - 3 zones

BOTOX® migraine

BOTOX® dry

€ 75

€ 250

€ 250

(fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, putjes kin)

€ 150

€ 350

€ 500

(bunny lines, gummy smile, wenkbrauwlift, afhangende mondhoeken)

* Indien nodig volgt er na een botoxbehandeling, een gratis correctie of een touch-up van het behandelde gebied tijdens de controleafspraak na twee weken.

(fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, putjes kin)

(fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, putjes kin)

(afname spanningshoofdpijn)

(beide oksels)

ONLINE BOEKEN

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Ik ben super blij met het resultaat. Ik ben echt onder de indruk van de lieve, geduldige, persoonlijke service en behandeling"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

Dr. Janneke Gilden
COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

DrS. BURCU GUNDOGDU
COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

DrS. RAYMOND DE ZEEUW
COSMETISCH ARTS KNMG EN NVCG

Een rimpelbehandeling met Botuline Toxine is geschikt voor rimpels die veroorzaakt zijn door spierinspanning. Denk hierbij aan rimpels op je voorhoofd, fronsrimpels, of rimpeltjes naast de ogen. Onze behandeling zorgt ervoor dat je de spieren in de zone die behandeld is in mindere mate kunt aanspannen, waardoor de rimpel vervaagd. Ook kan een rimpelbehandeling preventief werken. Doordat je je spieren minder kunt aanspannen (wat vaak ook onbewust gebeurt) ontstaat minder snel een rimpel.

Botuline toxine, oftewel botox is een natuurlijk eiwit dat zenuwimpulsen kan blokkeren. Dit product wordt sterk verdund geïnjecteerd in je huid om de activiteit van bepaalde spiertjes te verminderen. We behandelen met Botox® van het merk Allergan. 

Je kunt botuline toxine preventief gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen rimpels ontstaan. Ook kun je rimpels (zoals een fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes) die toch al ontstaan zijn door het samentrekken van de spieren verminderen of laten verdwijnen. Tevens kan door Botox® de structuur van de huid verbeteren. Naast het gebruik van Botox® voor rimpels is het ook een middel dat we kunnen inzetten voor medische indicaties zoals migraine, tandenknarsen, kaakklemmen en overmatig transpireren.

De cosmetisch arts KNMG plaatst enkele prikjes in de spieren rondom de rimpel(s). De injectienaald die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje. 

De behandeling duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Voorafgaand aan de behandeling worden foto's van je gezicht gemaakt

Het resultaat van een botox behandeling is na 14 dagen optimaal en blijft gemiddeld 3 tot 4 maanden doorwerken. Om het effect van de behandeling te behouden zul je de behandeling een paar keer per jaar moeten herhalen. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan ben je altijd welkom voor een kosteloze nacontrole in week 3 of 4 na de behandeling. 

Vestigingen

LINSCHOTEN

ZOETERMEER

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN