Lichaam

COMING SOON

Vette huid

Heb jij in de loop van de dag een glimmende huid en voelt deze steeds vetter aan? Dan spreken we van een vette huid. Een vette huid kenmerkt zich door een overmatige productie van talg, de natuurlijke olie van de huid. Dit type huid heeft vaak een glanzend uiterlijk en vertoont vergrote poriën, met name in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Met een vette huid ben je vaak ook vatbaarder voor puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden, omdat talg de neiging heeft zich op te hopen en poriën te verstoppen. Het beheersen van overtollige olieproductie en het handhaven van een goede reinigingsroutine zijn essentieel voor het behoud van een gezonde en gebalanceerde vette huid.

Hoe ontstaat een vette huid?

Een vette huid ontstaat in de meeste gevallen door overmatige talgproductie.
  • Een overmatige talgproductie kan veroorzaakt worden door mannelijke hormonen, oftewel androgenen. Deze hormonen hebben zowel mannen als vrouwen. Door de hoge talgproductie verwijden de poriën, omdat ze de overvloedige talgproductie niet kunnen verwerken. 
  • Aanleg of genen kunnen ook een oorzaak zijn van het ontstaan van een vette huid. 
  • Door het nuttigen van verkeerde voeding (zoals teveel suikers en slechte koolhydraten) kan je huid ook vetter worden.

01

ONA HYDROFACIAL

02

obagi facials

Hoe behandelen we een vette huid?

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

Afspraak maken

Wil je jouw vette huid aanpakken? Maak dan een afspraak bij ons in de kliniek voor een gratis huidscan en consult om jouw wensen en behoeften te bespreken. Je kunt ook een Meet & Treat boeken, dan analyseren wij je huid uitgebreid met de OBSERV 520X huidscan, krijg je direct een eerste behandeling en ontvang je een persoonlijk behandelplan inclusief productadvies mee naar huis. 

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

CONSULT

MEET & TREAT

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

CONSULT

MEET & TREAT