Lichaam

COMING SOON

Wat is de Observ huidscan?

De Observ 520x huidscan is de eerste stap naar een mooiere en betere huid. Een unieke huidanalyse die al jouw huidkenmerken in kaart brengt door middel van foto’s in de diepere huidlagen. Met dit innovatieve apparaat kunnen we jouw huid in ongekend detail bekijken en analyseren. Hierdoor kunnen huidproblemen zichtbaar worden die nog niet aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden in de loop van de tijd zichtbaar. Wanneer we er op tijd bij zijn, kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

Hoe werkt de Observ 520x?

Binnen 8 seconden maakt de Observ 520X huidscan 8 foto’s waarmee we een gedetailleerd beeld krijgen van de conditie van jouw huid, inclusief pigmentatie, poriën, huidtextuur, rimpels en roodheid. Deze huidanalyse stelt ons in staat om een op maat gemaakt behandelplan voor jou samen te stellen, dat specifiek is afgestemd op jouw unieke huidbehoeften en -doelen.

De Observ 520X huidscan maakt gebruik van een geavanceerde technologie waarmee we de huidlagen kunnen onderzoeken en schade of imperfecties kunnen identificeren voordat ze met het blote oog zichtbaar worden. Hierdoor kunnen we op tijd ingrijpen en jouw huid mooi en gezond houden en verbeteren.


01

uitgebreide techniek

02

RESULtAAT MONITOREN

03

Inzicht in resultaat

Een huidanalyse volgens de allernieuwste, meest uitgebreide techniek met zichtbaarheid via 8 verschillende lichtmodi. Met deze input kunnen we een behandelplan op maat voor je samenstellen.

Jouw foto’s worden opgeslagen in je dossier zodat we het resultaat tijdens de behandelingen kunnen monitoren. Ook kunnen we de effecten van het productgebruik heel goed in kaart brengen.

Je krijgt inzicht in duidelijk zichtbare resultaten van de behandelingen bij ons in de kliniek, maar ook van de huidverzorgingsproducten die je thuis kunt gebruiken..

Wat zijn jouw voordelen?

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Observ huidscan

Observ huidscan

GRATIS!

ONLINE BOEKEN

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

De Observ 520X is een professionele huidscan die wordt gebruikt om de huid te analyseren. De scan maakt gebruik van een reeks lichtmodi en gezichtsposities om een ​​gedetailleerd beeld van de huid te creëren, inclusief de diepere huidlagen die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

De Observ 520X kan een breed scala aan huidproblemen detecteren, waaronder: acne, pigmentvlekken, rimpels, rosacea, couperose en melasma. Het geeft inzicht in jouw huidstructuur, talgproductie en zonbeschadigingen.

We gebruiken de huidscan ook om tussen de behandelingen door de effectiviteit van huidverzorgingsproducten en behandelingen te evalueren.

Omdat wij altijd gaan voor het beste resultaat en een juiste huidanalyse hier de basis voor vormt, bieden wij de Observ 520X gratis aan. Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met jouw huid en of wij iets voor jou kunnen betekenen? Boek dan jouw gratis Observ 520X huidscan en ontvang een advies op maat!

De huidscan zelf duurt slechts een minuut. Na de huidscan zullen de resultaten met jou besproken worden.

De Observ 520X-scan is een veilige en niet-invasieve huidscan die slechts een minuut duurt. De scan is pijnloos.

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

ONLINE BOEKEN