Lichaam

COMING SOON

CryoPen cryotherapie

Met de CryoPen kunnen fibromen, wratjes, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd. De direct inzetbare vrieskracht is tot op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor wordt ongemak voorkomen omdat omliggend gezond weefsel niet wordt aangetast. Deze veilige behandeling duurt slechts enkele seconden.

De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden, zoals op het hoofd, in het gezicht, hals, decolleté en handen.

Hoe gaat een CryoPen behandeling?

In het algemeen ervaar je geen of weinig ongemak tijdens en na een cryotherapie behandeling. De huid kan eventueel enkele minuten licht branderig of tintelend aanvoelen.

Enkele seconden na de behandeling kun je merken dat het behandelde plekje wat roder en gevoeliger kan zijn. Enkele dagen na de behandeling kan er korstvorming ontstaan. Belangrijk is om niet aan de korstjes te pulken of te krabben om littekenvorming en pigmentverschuivingen te voorkomen. De huid heeft tijd nodig om zich te herstellen. Daarom is het uiteindelijke resultaat pas na 14 dagen goed zichtbaar.

Indicaties CryoPen

Met de CryoPen kunnen feitelijk alle (goedaardige) ongewenste huidletsels doeltreffend worden vernietigd. Het aantal indicaties is zeer divers en veelvoorkomend:
 • wratten (Verrucae vulgaris)
 • ouderdomswratten (Keratose seborrhoica)
 • voetwratten (Verrucae plantares)
 • bloedvatgezwelletje (Angioom)
 • fibromen (Steelwratje)
 • ouderdomsvlekken (Lentigo senilis)
 • zonbeschadigingen (Lentigo solaris)
 • zonneschade (Actinische keratoses)
 • bindweefselbultje (Lipoom)
Het uitvoeren van een cryotherapie behandeling met de CryoPen heeft de volgende voordelen:
 • veilig, snel en efficiënt
 • geen ongewenste bijwerkingen
 • steriele procedure
 • geen verdoving nodig
 • weinig ongemak

Voordelen CryoPen

Resultaten van cryotherapie met CryoPen

Scroll naar rechts voor meer resultaten

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven CryoPen

Cryotherapie*

vanaf € 35

1 behandeling

ONLINE BOEKEN

* Prijzen zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en worden kenbaar gemaakt voorafgaand aan de behandeling of tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult.

"Super mooie techniek met mooie nieuwe apparatuur goede uitleg zeer klantvriendelijk voor herhaling vatbaar deze behandeling."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Eindelijk de perfecte behandeling gevonden voor oneffenheden op mijn huid. En een heel fijne behandelaar. Ik kan en ga Laurium zeker aanbevelen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Het effect van een CryoPen behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om te herstellen, waardoor het uiteindelijke resultaat pas na 14 dagen goed zichtbaar is. Bescherm de behandelde huid goed tegen invloeden van buitenaf en UV straling, tot wel 4 weken na de behandeling.

De behandelde huid is kwetsbaar. Bescherm de huid de eerste 48 uur goed en vermijd de sauna, hete douche of bad. Gebruik direct na de behandeling een kalmerende en verzorgende crème. Bescherm de behandelde huid ook heel goed tegen alle ultraviolette straling.

Het behandelde gebied moet tot vier weken na de CryoPen behandeling goed beschermd worden tegen zonbeschadigingen. Dit is nodig om het genezingsproces optimaal te laten plaatsvinden en om ongewenste pigmentverschuivingen tegen te gaan. Het gebruik van een herstellende crème met hoge zonbescherming is wenselijk voor dagelijks gebruik.

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN