Lichaam

COMING SOON

SkinPen microneedling

Ontdek de kracht van SkinPen Microneedling, dé geavanceerde behandeling voor huidvernieuwing. SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties.

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld en goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

Hoe werkt medische microneedling?

Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

SkinPen onderscheidt zich van de vele andere microneedling systemen door gebruik te maken van een geavanceerdere technologie in combinatie met specifiek op dit apparaat gevalideerde behandelprotocollen, waarvan de veiligheid en effectiviteit wetenschappelijk zijn aangetoond. SkinPen heeft dan ook een medische productkwalificatie met een CE-merk volgens de laatste MDR richtlijnen en de strenge Amerikaanse FDA goedkeuring.

Indicaties Skinpen microneedling

De SkinPen kan worden ingezet voor het behandelen van o.a. de volgende indicaties:
  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
Vele klinieken maken gebruik van een microneedling systeem om de huid te vernieuwen en te verbeteren. Wij maken hiervoor gebruik van de SkinPen, welke een stapje verder gaat dan andere microneedling systemen. Wat zijn nu de voordelen van dit systeem?

  • Een zeer onderscheidend kenmerk is dat de SkinPen FDA approved is. FDA staat voor Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid in de Verenigde staten dat de kwaliteit van voedsel en medicijnen in brede zin controleert. Na validatie van meer dan 90 kwaliteits- en veiligheidseisen, waarbij veiligheid voor de huid altijd centraal staat, is de mogelijkheid tot het overbrengen van bloed/ziektes (cross-contaminatie) geëlimineerd.
  • Een behandeling met de SkinPen kan het hele jaar door en is dus niet seizoensgebonden.
  • Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Doordat het mechaniek van de SkinPen in de verwisselbare kop zelf zit is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Dit maakt de SkinPen uniek!


Waarom kiezen voor SkinPen microneedling?

Til jouw SkinPen microneedling behandeling naar een hoger niveau met SkinPen Premium.

De SkinPen Premium behandeling bestaat uit een microneedling fase met de SkinPen welke afgerond wordt met een nabehandeling met het Premium Biocellulose Masker. Een doorschijnend tweede huid masker welke zich perfect aansluit op de behoefte van de huid na een SkinPen behandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijk genezingsproces van de huid wordt ondersteund.

Na de behandeling ontvang je een tweede masker mee voor thuisgebruik zodat je je huid ’s avonds of op een moment dat jij fijn vindt nogmaals kunt kalmeren en verzorgen.

SkinPen Premium microneedling

ADVIEZEN VOOR & NA DE BEHANDELING

Resultaten van SkinPen microneedling

Scroll naar rechts voor meer resultaten

01

skinfuse lift

02

rescue calming complex

03

biocellulose masker

Deze lichte gel wordt gebruikt tijdens de behandeling en zorgt ervoor dat de SkinPen zonder wrijving of schuring over de huid heen kan bewegen. Deze tussenstof bestaat enkel uit ingrediënten die veilig en zonder complicaties transdermaal ingebracht kunnen worden. De SkinPen maakt per seconde 1600 microkanaaltjes in de huid. Deze minuscuul kleine openingen in de huid moeten op de juiste wijze verzorgd worden om ontstekingen te voorkomen. Alleen het gebruik van de Skinfuse Lift als tussenstof en nazorg in de eerste 24 uur, is bewezen veilig en leidt tot de beste resultaten en een voorspoedig herstel.

Na 24 uur zijn de microkanaaltjes in de huid gesloten en mag de meegeleverde Skinfuse Rescue Calming Complex naar huidbehoefte meermaals daags aangebracht worden. Het Rescue Calming Complex zorgt er na de behandeling voor dat het ontstane vochttekort door de openingen in de huid aangevuld wordt, het helingsproces wordt bevorderd en de huid gekalmeerd. De nazorg is erop gericht om de huid met deze emulsie te beschermen en zo het huidherstel zonder belemmering te laten verlopen.

(Alleen inbegrepen bij de Premium behandeling)
Je ontvangt een tweede Biocellulose Masker voor thuisgebruik zodat je de huid ’s avonds of op een moment dat jij fijn vindt nogmaals kunt kalmeren en verzorgen.

Na de SkinPen microneedling behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen: de Skinfuse Lift en de Rescue Calming Complex.

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven SkinPen microneedling

SkinPen microneedling

SkinPen microneedling kuur

€ 195

3 behandelingen*

€ 525

1 behandeling

* Met een interval van 4 weken.

ONLINE BOEKEN

SkinPen Premium microneedling

SkinPen Premium microneedling kuur

€ 220

3 behandelingen*

€ 600

1 behandeling

Voor de behandeling van acnelittekens in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welk recht op vergoeding je hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen.

Vergoeding

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Niet te masaal. Vriendelijk personeel. Rustig niet te gehaast. Deskundig. Skinpen gedaan, huid ziet er goed uit ik ben zeer blij!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

De SkinPen bevat hele kleine steriele naaldjes welke vibrerend op de huid terecht komen tijdens de behandeling. Deze kleine naaldjes maken minuscule openingen in de huid, hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. De huid maakt nieuw collageen en elastine aan en wordt hierdoor steviger en voller. De huidteint wordt egaler, stralender en poriën fijner.

Hoe dieper in de huid behandeld wordt, hoe gevoeliger de behandeling is. Je ervaart kleine prikjes in je huid die zonder verdoving goed te verdragen zijn.

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de behandeldiepte zal de huid er rood uit gaan zien. Deze roodheid zal na een dag afnemen.

Twee tot drie dagen na de behandeling kan er op sommige plaatsen ook wat schilfering optreden.

Medische microneedling met de SkinPen kan voor vele indicaties worden ingezet: (Acné) littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen), doffe huid, grove huidstructuur, striae / striemen en vergrote poriën.

De SkinPen gaat een stapje verder dan andere micro-needling systemen. De SkinPen is veilig en effectief bevonden en heeft hiervoor een FDA goedkeuring en medische CE klasse 2a. Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Doordat het mechaniek van de SkinPen in de verwisselbare kop zelf zit is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Dit maakt de SkinPen uniek!

Een behandeling met de SkinPen kan het hele jaar door en is dus niet seizoensgebonden.

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN