Lichaam

COMING SOON

Reverso Fractional RF

Stoor jij je aan een slappe en hangende huid met oneffenheden, maar gaat een chirurgische facelift nog te ver? Dan is deze unieke behandeling voor het verstrakken en verstevigen van de huid zonder operatie dé uitkomst voor jou! Ben jij klaar voor een ontmoeting met de jongere versie van jezelf? De Reverso wordt ingezet voor het bereiken van een strakkere en gladdere huid, beter gedefinieerde gezichtscontouren, vermindering en vervaging van je rimpels en een gelifte huid zonder operatie.

Hoe werkt Reverso Fractional RF?

Een Reverso behandeling laat zich het makkelijkst vergelijken met het zetten van stempels op je huid. Door middel van een stempel, voorzien van ultra scherpe en korte pinnetjes van slechts 1mm, worden er microkanaaltjes gemaakt. Hierbij wordt er in de huid op een gecontroleerde wijze fractionele radiofrequente energie afgegeven die wordt omgezet in warmte. Met deze warmte wordt op een gecontroleerde en zeer snelle manier minuscule stukjes weefsel verwijderd. Deze stukjes weefsel verdampen waardoor er binnen het behandelgebied honderden kleine kanaaltjes worden gecreëerd. Tijdens de genezing groeit het weefsel rond de kanaaltjes weer naar elkaar toe, waardoor de huid verstrakt. Het genezingsproces van de huid zorgt er eveneens voor dat er veel collageen en elastine wordt aangemaakt, waardoor de huid weer voller, steviger en veerkrachtiger wordt. Dit alles leidt tot een egale huid, verbetering van de textuur, versteviging en verstrakking. Kortom: een jongere huid.

De downtime van de behandeling is meestal slechts 1 dag en na 24 uur mag je in overleg met je huidspecialist weer een geschikte make-up op de behandelde gebieden aanbrengen.
Als verzorgende en kalmerende nabehandeling brengt je huidspecialist het speciaal ontwikkelde Premium Biocellulose Masker aan. Dit dunne en doorschijnende masker voelt aan als een tweede huid en sluit perfect aan op de behoefte van de huid na een Reverso behandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijke genezingsproces van de huid wordt ondersteund. Na de behandeling ontvang je een tweede masker mee voor thuisgebruik zodat je je huid ’s avonds of op een moment dat jij fijn vindt nogmaals kunt kalmeren en verzorgen.

Premium biocellulose masker

Indicaties Reverso Fractional RF

Reverso Deep Fractional RF is de snelste en minst pijnlijke, niet-operatieve behandeling voor maximale verstrakking en versteviging van de huid en is de ideale optie voor mensen die last hebben van milde:
  • Huidverslapping in het gelaat / hals / decolleté.
  • Verslapte huid rondom de ogen.
  • Plooien, rimpels en fijne lijntjes.
  • Grove poriën en een grauwe, doffe huid.
Ten opzichte van laser en andere Fractional RF apparaten biedt Reverso de volgende voordelen:
  • Minder pijnlijk dan laser en andere Fractional RF.
  • Downtime van meestal slechts 1 dag (i.p.v. 3 tot 7 dagen).
  • Geschikt voor gevoelige huidgebieden.
  • Korte behandeltijd van ca. 20 minuten per zone.

Voordelen Reverso Fractional RF

Resultaten van Reverso Fractional RF

Scroll naar rechts voor meer resultaten

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Reverso Fractional RF

Reverso Fractional RF - 1 zone*

Reverso Fractional RF - 2 zones*

€ 450

1 behandeling

€ 700

1 behandeling

ONLINE BOEKEN

Reverso Fractional RF - 3 zones*

Reverso Fractional RF - 1 zone*

€ 900

3 behandelingen

€ 1.200

1 behandeling

Reverso Fractional RF - 2 zones*

€ 1.800

3 behandelingen

€ 2.200

3 behandelingen

Reverso Fractional RF - 3 zones*

* Met een interval van 4 weken.

"De Reverso behandeling zet de klok terug in de tijd. Het geeft een goed resultaat al na 1 behandeling."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Tijdens de behandeling voel je vlot achter elkaar de shots/stempels die statische schokjes geven. De huid voelt daarna warm aan, met een piekwarmte die circa 30 minuten na het plaatsen van de shots is bereikt. Hierna neemt de warmte geleidelijk weer af.

De downtime van de behandeling is meestal slechts 1 dag en na 24 uur mag je in overleg met je huidspecialist weer een geschikte make-up op de behandelde gebieden aanbrengen. 

De eerste paar uur na de behandeling kan wat roodheid te zien zijn en kan de huid nog wat nagloeien. De eerste week na de behandeling voelt de huid wat trekkerig aan en in enkele gevallen kan er na 3 tot 5 dagen wat schilfering optreden. De dag na de behandeling mag u alweer make-up aanbrengen en uw dagelijks bezigheden hervatten.

Met intensieve huidverzorgingsproducten dient 1 week voor de behandeling te worden gestopt. Zon en de Reverso behandeling gaan ook niet goed samen. Het is belangrijk om 2 weken voor en 4 weken na de behandeling de huid optimaal te beschermen tegen de zon met een beschermingsfactor van minimaal SPF30. Na de behandeling helpt u de huid door er 1 week voorzichtig mee om te gaan; een milde reiniger en een hydraterend, voedend product zijn hiervoor geschikt.

De Reverso is de meest effectieve niet-operatieve behandeling om de huid te verstrakken en gladder te maken. Dit betekent dat de huid zelf aan het werk gaat en dat kost wat tijd en geduld. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken na iedere behandeling voordat het volledige resultaat zichtbaar is. Voor een optimaal resultaat is meestal een kuur van 3 behandelingen nodig met tussenpozen van circa 3 tot 4 weken. Verdere verbeteringen kunnen nog wel tot een jaar na de behadeling blijven doorwerken. 

De Reverso Fractional RF heeft zowel de Europese medische CE-markering als de strenge Amerikaanse FDA goedkeuring waardoor de veiligheid van de apparatuur ruimschoots is aangetoond.    

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN