Lichaam

COMING SOON

Peelings

Een peeling kan worden ingezet voor algehele huidverbetering bij bijvoorbeeld een doffe huid, grove poriën, fijne lijntjes, verhoorning van de huid en epidermaal pigment. Een peeling kan daarnaast ook heel effectief werken in de aanpak van actieve acne. Het verwijdert dode huidcellen die voor verstoppingen zorgen effectief en grondig. Vaak zetten wij een peeling in als een van de eerste behandelingen in een acne behandeltraject.

Obagi Blue Peel Radiance

De Obagi Blue Peel Radiance peeling is er op gericht om dode huidcellen effectief en grondig te verwijderen en daarmee voor een algehele verbetering en opfrisser van de huid te zorgen. De Obagi Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een mix van glycolzuur en melkzuur (beide 1,7%). In combinatie zorgen deze actieve ingrediënten voor een ultieme diepe reiniging van de huid, verminderen van een vette glans, verfijning van de poriën en een egale huidteint. Een ideale, effectieve behandeling voor na de zomer!


Obagi Acne Peel

De Obagi Acne Peel peeling is er op gericht om dode huidcellen die voor verstoppingen zorgen, effectief en grondig te verwijderen. De Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een blend van glycol- en melkzuur (beide 1,7%). In combinatie zorgen zij voor een ultieme reiniging van de huid, vermindering van een vette glans en egalisering van de teint. De Obagi Acne Peel Treatment is aan te raden om als eerste behandeling in te zetten indien je je onzuivere huid effectief wilt aanpakken. Deze treatment werkt diep in de huid.

Indicaties Obagi Blue Peel Radiance

  • algehele oppepper
  • fijne lijntjes
  • epidermaal pigment
  • doffe huid
  • verhoornde huid
  • grove poriën

Indicaties Obagi Acne Peel

  • (actieve) acne
  • vette of onzuivere huid
  • grove poriën
PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Peelings

Obagi Blue Peel Radiance

€ 120

1 behandeling (45 minuten)

ONLINE BOEKEN

Voor de behandeling van acnelittekens in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welk recht op vergoeding je hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen.

Vergoeding

1 behandeling (45 minuten)

€ 120

Obagi Acne Peel

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN