Lichaam

COMING SOON

Obagi Medical® facials 

Obagi Medical® ontwikkeld baanbrekende medische huidverzorgingsproducten. De producten van Obagi Medical® behoren tot één van de weinigen die met medische huidverzorging alle huidtypes en -tinten kunnen verbeteren. Deze producten worden niet alleen samengesteld met de zuiverste, krachtigste en meest effectieve ingrediënten, maar zijn ook dermatologisch getest en door artsen aanbevolen.  

Huidverzorging dat écht werkt

Ieder jaar duikt er wel een nieuwe trend op het gebied van huidverzorging op. Hoewel Obagi op de hoogte blijft van de nieuwste trends, ligt de focus op het tijdloze. De Obagi producten worden voor elk huidtype en elke huidtint rigoureus getest, zodat ze bij lancering voor iedereen resultaat opleveren. Langdurige, betrouwbare oplossingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Indicaties Obagi Medical® facials

Wij hebben een divers aanbod van Obagi Medical® facials die gericht zijn op het verbeteren van o.a. de volgende huidindicaties:
  • acne
  • doffe huid
  • vette, onzuivere huid
  • grove huidstructuur
  •  pigmentvlekken, melasma of een vlekkerige huidteint
  • fijne lijntjes en rimpels
  • verslapte huid
De Obagi Medical acne facial is erop gericht om de p. acnes bacterie aan te pakken en verstoppingen in de huid te verwijderen. Met de dieptereiniging in deze behandeling worden de poriën gereinigd. Door gebruik te maken van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur worden dode huidcellen verwijderd om nieuwe verstoppingen van de huid te voorkomen. Salicylzuur reguleert daarbij de talgproductie. Deze behandeling wordt afgesloten met 20% glycerine om de acne geïrriteerde huid intens te voeden en hydrateren.

Uitgelicht: Obagi acne facial

MOGELIJKE VERGOEDING ZORGVERZEKERING

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Obagi Medical® facials

Obagi Medical facials

€ 80

1 behandeling (60 minuten)

ONLINE BOEKEN

Voor de behandeling van acnelittekens in het gelaat kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welk recht op vergoeding je hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden. Soms heb je een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig om de behandelingen vergoed te krijgen.

Vergoeding

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Super fijne kliniek, al jaren mijn eerste keuze. Deskundig, vriendelijk, kwaliteit. Kan het iedereen aanraden."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN