Lichaam

COMING SOON

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage is topsport voor de huid! Door de massage van de gezichtsspieren wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huidstructuur verbeterd en de cel-vernieuwing wordt geactiveerd. Rimpeltjes in het gelaat worden minder zichtbaar en je gezicht krijgt meer volume waardoor de huid een jonger aanzien krijgt.

Hoe gaat een bindweefselmassage behandeling?

Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor oogt de huid voller en steviger. Een uitstekende anti-aging behandeling! 

Voor wie?

Een bindweefselmassage is de perfecte behandeling indien je te maken hebt met:
  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verslapte huid
  • Of: preventief voor huidveroudering

Hoeveel behandelingen?

Direct na de eerste behandeling zijn er al zichtbare resultaten. Om het meest optimale effect te bereiken, is het aan te raden de behandelingen in kuurvorm te volgen. Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om maandelijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Op die manier houden we jouw huid nauwlettend in de gaten en zorgen we ervoor dat het behaalde resultaat behouden blijft.


PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage (kuur)

€ 50

6 behandelingen*

€ 275

1 behandeling

* Met een interval van 2 weken.

ONLINE BOEKEN

Resultaten van Bindweefselmassage

Scroll naar rechts voor meer resultaten

"De huidspecialiste gaf duidelijk aan wat zij ging doen en informeerde regelmatig of de bindweefselmassage niet te gevoelig was. Mooi resultaat!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN