Lichaam

COMING SOON

Bultjes / wratjes

Naarmate de huid verouderd ervaren de meeste mensen de verschijning van bultjes, wratjes en ruwe plekjes op de huid. Deze bultjes en wratjes kunnen zowel in het gezicht als elders op het lichaam voorkomen en staan bekend als goedaardige huidtumoren. Een goedaardige tumor is een lokale ophoping van weefsel en cellen. 

Hoe ontstaan bultjes / wratjes?

Bij veel goedaardige huidtumoren is de exacte oorzaak niet volledig helder. Vaak speelt erfelijke aanleg een significante rol, in combinatie met overmatige blootstelling aan zonlicht en het natuurlijke verouderingsproces. De meerderheid van goedaardige huidtumoren ontwikkelt zich in latere levensfasen, hoewel sommige al bij de geboorte aanwezig kunnen zijn.

01

Cryopen

Hoe behandelen we bultjes / wratjes?

MEER INFORMATIE

Afspraak maken

Wil je jouw bultjes / wratjes aanpakken? Maak dan een afspraak bij ons in de kliniek voor een gratis huidscan en consult om jouw wensen en behoeften te bespreken. Je kunt ook een Meet & Treat boeken, dan analyseren wij je huid uitgebreid met de OBSERV 520X huidscan, krijg je direct een eerste behandeling en ontvang je een persoonlijk behandelplan inclusief productadvies mee naar huis. 

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

CONSULT

MEET & TREAT

"Uitstekend! Wat een fijne kliniek! Zeer deskundig en je wordt fijn op je gemak gesteld. Resultaat is nu al mooi!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Heerlijke gezichtsbehandeling inclusief bindweefselmassage. Super relax! Wat een fijne kliniek is dit toch! Een aanrader voor iedereen!"

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

CONSULT

MEET & TREAT