Lichaam

COMING SOON

ONA Hydro-facial

Hydrodermabrasie (een gecombineerde mechanische en chemische peeling), elektroporatie, LED en laagfrequente elektrotherapie in één behandeling! De ONA Hydro-Facial tilt jouw huid naar een nieuw level van gezondheid en zuiverheid. Je huid wordt uitgebreid gereinigd, dode huidcellen, mee-eters en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens word je huid verrijkt met een anti-aging complex, bestaande uit o.a. hyaluronzuur, peptiden en planten-extracten welke tot 5 mm diep in de huid worden gepenetreerd. Een waanzinnige glow en een frisse, zuivere huid als resultaat! Je huid voelt zijdezacht en het resultaat is direct zichtbaar.

Hoe werkt de ONA Hydro-facial?

STAP 1: CLEAN

De eerste stap naar een gezonde, zuivere huid is hydrodermabrasie, een combinatie van een chemische en mechanische peeling. Door een zachte exfoliatie en een ontspannende peeling worden dode huidcellen verwijderd. De poriën worden met behulp van een zuigende werking gereinigd en tegelijkertijd wordt er een speciale oplossing bestaande uit zuren toegediend die mee-eters en onzuiverheden verwijderen. Deze oplossing bevat ook actieve ingrediënten met een anti-aging complex. Je huid gaat van deze stap niet vervellen!

STAP 2: INFUSION

Tijdens deze stap wordt door middel van elektroporatie tijdelijke kanaaltjes in de huid gecreëerd, waardoor de actieve ingrediënten van het anti-aging serum tot 5 mm diep in de huid worden gebracht.

STAP 3: WORKOUT

Door de laagfrequente elektrotherapie en massage ontstaat een algeheel huidverjongend effect. Een gemoduleerde lage frequentie (1kHz) zorgt voor spiercontractie en -ontspanning waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en gezichtscontouren verbeteren.

STAP 4: NOURISH & CARE

In de laatste stap wordt de huid weer in balans gebracht: de barrièrefunctie wordt hersteld, de huid wordt gehydrateerd, verhelderd en gevoed met werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, peptiden en planten-extracten.

Indicaties ONA Hydro-facial

Met de ONA Hydro-facial werken we o.a. op de volgende indicaties:
 • Onzuiverheden.
 • Fijne lijntjes.
 • Grove huidstructuur.
 • Oppervlakkige pigmentvlekken.
Naast een heerlijke ontspanning biedt de ONA Hydra-facial de volgende voordelen:
 • Een zijdezachte, gezuiverde huid.
 • Exfolieert, reinigt en verwijdert onzuiverheden.
 • Hydrateert tot in de diepere huidlagen.
 • Verheldert en egaliseert de huidteint.
 • Verstevigt de huid.
 • Verbetert gezichtscontouren.

Voordelen ONA Hydro-facial

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven ONA Hydro-facial

ONA Hydro-Facial

€ 130

1 behandeling

ONLINE BOEKEN

"Het is een prettige sfeer en ik heb geweldig genoten van de behandeling. Als herboren ben ik weer naar huis gewandeld."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Het was mijn eerste keer bij Laurium en ik werd meteen verrast door de relaxte, mooie schone omgeving en vriendelijke mensen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

MARSHA SPRONK
huidspecialist

Safira de goeyse
huidtherapeut

De ONA Hydro-facial reinigt de huid in de diepte door middel van een 'vochtige stofzuiger' die de poriën met een zuigende werking reinigt en tegelijkertijd een speciale oplossing - bestaande uit zuren - toedient die mee-eters en onzuiverheden verwijdert. Vervolgens wordt de huid verrijkt met een anti-aging complex en de doorbloeding gestimuleerd waardoor gezichtscontouren verbeteren. Een fantastische glow, een stevigere huid en een heerlijk fris gevoel als resultaat! Een echte powerbooster voor je huid.


Je kunt deze behandeling altijd ondergaan als je de behoefte hebt aan een fijne opfrisser, maar we adviseren om de behandeling elke 4 weken te ondergaan om je huid in optimale conditie te behouden.

 • Draag na de behandeling het liefst geen make-up, omdat dit de poriën kan verstoppen. Wil je dit toch gebruiken? Gebruik dan een minerale make-up.
 • Probeer de huid na de behandeling niet teveel aan te raken. 
 • Gebruik tot minstens 48 uur na de behandeling geen exfoliërende producten.
 • Probeer blootstelling aan de zon te verminderen en draag altijd een SPF met minimaal factor 30.


Vestigingen

LINSCHOTEN

HOUTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN