Meet & Treat

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt de behandeling en verzorging van je huid om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Als je nooit eerder bij onze Huid+ Professional geweest bent of wilt weten hoe wij samen met jou jouw droomhuid kunnen realiseren, start dan eerst met onze Meet & Treat!

Tijdens deze gecombineerde kennismakingsbehandeling waarbij een grondige huidanalyse en het maken van een stappenplan centraal staat, luistert onze Huid+ Professional goed naar jouw wensen en maak je kennis met onze unieke aanpak. Na afloop ontvang je een persoonlijk behandelplan over hoe wij samen naar jouw droomhuid kunnen werken. Een persoonlijk behandelplan kan bestaan uit een combinatie van Huid+ behandelingen, injectables en een op jouw houdconditie afgestemde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Meet & Treat is jouw eerste stap naar een stralende gezonde en jonger uitziende huid met een mooie glow!

Meet & Treat werkwijze

Onze kracht ligt in het verzorgen van een persoonlijk behandelplan dat geheel is afgestemd op jou als individu. De Meet & Treat kennismakingsbehandeling er als volgt uit:

  1. Meet. In deze fase maak je kennis met je Huid+ Professional die jou een aantal vragen zal stellen over je wensen, levensstijl, eventuele allergieën en medicijngebruik, de producten die je gebruikt en behandelingen die je mogelijk reeds elders hebt ondergaan. Vervolgens gaat zij jouw huid onder de loep nemen en deze grondig analyseren.
  2. Treat. Na het analyseren van jouw huidconditie en bespreken van jouw wensen krijg je een heerlijk verfrissende behandeling. Je huid wordt uitgebreid gereinigd, geëxfolieerd, gehydrateerd en beschermd. Uiteraard brengen wij ook een basis make-up aan, zodat je naast uitgebreid geïnformeerd te zijn, ook weer tiptop verzorgd bij ons de deur uit gaat.
  3. Behandelplan. Je ontvangt van onze Huid+ Professional een behandelplan mee naar huis, volledig afgestemd op jouw huid(conditie) met daarin de benodigde behandelingen én productadvies zodat je ook thuis verder kunt met het verbeteren van jouw huid. Om het resultaat van de behandelingen in de kliniek te bevorderen is het gebruik van de juiste huidverzorging voor thuis van essentieel belang. Werken aan jouw droomhuid doen we samen.

Zet jij de eerste stap naar jouw gewenste huid?

Maak snel en gemakkelijk een afspraak voor jouw Meet & Treat behandeling via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Meet & Treat

€ 50,-

  • Meet
  • Treat
  • Individueel behandelplan
  • Productadvies
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.