Meet & Treat

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt de behandeling en verzorging van je huid om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Of je nu wilt werken aan een onzuivere huid, pigmentatie, roodheden, grove poriën, huidverjonging, of gewoonweg jouw huid goed onderhouden, tijdens onze Meet & Treat maken we de start van het traject om jouw ideale huid te bereiken. We starten met een uitgebreide huidanalyse om de diepere huidlagen haarscherp in beeld te brengen. Vervolgens worden jouw wensen besproken en start je met de eerste behandeling. Na afloop ontvang je een persoonlijk behandelplan om jouw ideale huid te bereiken. Dit plan bestaat uit (een combinatie van) Huid+ behandelingen en een op jouw huid afgestemde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Stap 1. Huidanalyse met OBSERV 520x

In onze kliniek werken wij met de OBSERV 520x, de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Een huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een ideale huid. De OBSERV 520x brengt al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld en laat zien hoe jouw huid er in de diepere lagen uitziet. Het geeft een weergave van jouw huidstructuur, talgproductie, rosacea, couperose, pigmentverschuivingen, grove poriën en zonbeschadigingen. Zien is geloven!

Hoe gaat de huidscan in zijn werk?

Allereerst word je gezicht gereinigd, zodat deze vrij van crème en make-up is. Vervolgens maken we 8 foto’s van je gezicht tot in de diepere huidlagen. Na de huidscan bespreekt onze Huid+ Professional jouw wensen en analyseert zij samen met jou de foto’s.

De huidscan is volledig veilig voor zwangere vrouwen.

Stap 2. Behandeling op maat

Na het analyseren van jouw huidconditie en bespreken van jouw wensen krijg je jouw eerste behandeling. Je huid wordt uitgebreid gereinigd, geëxfolieerd, gehydrateerd en beschermd. Indien gewenst brengen wij ook een basis make-up aan, zodat je naast uitgebreid geïnformeerd te zijn, ook weer tiptop verzorgd bij ons de deur uit gaat.

Stap 3: Jouw individuele behandelplan

Op basis van de huidanalyse stelt onze Huid+ Professional een behandelplan op welke je mee naar huis kunt nemen. Dit plan is volledig afgestemd op jouw huid(conditie) met daarin de benodigde behandelingen én productadvies zodat je ook thuis aan de slag kunt met het verbeteren van jouw huid. Om het resultaat van de behandelingen in de kliniek te bevorderen, is het gebruik van de juiste huidverzorging voor thuis van essentieel belang. Werken aan jouw ideale huid doen we samen!

Tijdens jouw behandeltraject zal de Huid+ Professional tussentijdse foto’s maken met de OBSERV 520x om te zien hoe jouw huid zich tijdens de behandelingen ontwikkeld.

Zet nu de eerste stap naar jouw ideale huid!

Ben je overtuigd van onze aanpak en sta je te trappelen om jouw huidproblemen aan te pakken, of om je huid nóg mooier te krijgen? Maak snel en gemakkelijk een afspraak voor jouw Meet & Treat behandeling via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Meet & Treat

€ 50,-

  • Duur: 60 minuten
  • Meet & Treat
  • Individueel behandelplan
  • Productadvies
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.