Meet & Treat

De eerste stap naar jouw droomhuid: De Meet & Treat behandeling. Om een gezonde huid zonder huidproblemen en een mooie glow te realiseren, is het van belang dat wij jouw huid goed analyseren en zoveel mogelijk informatie over jouw huidconditie verzamelen. De Meet & Treat behandeling is een kennismakingsbehandeling bij onze Huid+ Professional. Dit is de eerste stap in een traject waarin wij samen met jou naar jouw droomhuid toe werken.

Onze Huid+ Professional is op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Wij werken met bewezen effectieve en veilige systemen en producten om tot een optimaal resultaat te komen.

Onze kracht ligt in het verzorgen van een persoonlijk behandelplan dat geheel is afgestemd op jou als individu. Als je wilt weten hoe wij samen met jou jouw droomhuid kunnen realiseren, start dan met onze Meet & Treat behandeling! Deze behandeling betreft een eerste kennismaking met onze unieke aanpak en is de eerste stap naar een gezonde en stralende huid. Tijdens de Meet fase gaat onze Huid+ Professional uitgebreid in op jouw huidconditie en het door jouw gewenste resultaat. Vervolgens onderga je een Treat behandeling, een kennismakingsbehandeling waarin je huid grondig gereinigd, verzorgd en beschermd wordt. Na afloop van de Meet & Treat ontvang je een persoonlijk behandelplan met daarin een advies voor vervolgbehandelingen in de kliniek en het gebruik van thuisproducten. Elke huid is anders, dus ieder behandelplan bestaat uit gepersonaliseerde behandelingen en thuisproducten.

Onze Meet & Treat werkwijze

  1. Meet. In deze fase leren we door een grondige analyse je huid goed kennen. Onze Huid+ Professional zal jou een aantal vragen over je levensstijl, huidconditie en wensen stellen. Vervolgens gaat zij jouw huid onder de loep nemen en deze grondig analyseren.
  2. Treat. Na de analyse van je huid mag je lekker in de stoel plaatsnemen en wordt jouw huid uitgebreid gereinigd en geëxfolieerd. Vervolgens krijgt je huid een boost met krachtige anti-oxidanten. Je huid wordt gehydrateerd en beschermd.
  3. Behandelplan. Je ontvangt van onze Huid+ Professional een behandelplan mee naar huis, volledig afgestemd op jouw huid(conditie) met daarin de benodigde behandelingen én productadvies zodat je ook thuis verder kunt met het verbeteren van jouw huid. Om het resultaat van de behandelingen in de kliniek te bevorderen is het gebruik van de juiste huidverzorging voor thuis van essentieel belang. Werken aan jouw droomhuid doen we samen.

Zet jij de eerste stap naar jouw gewenste huid?

Maak eenvoudig een afspraak voor jouw Meet & Treat behandeling via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Meet & Treat

€ 50,-

  • Meet
  • Treat
  • Individueel behandelplan
  • Productadvies
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.