Meet & Treat

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt de behandeling en verzorging van je huid om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Als je nooit eerder bij onze Huid+ Professional geweest bent of wilt weten hoe wij samen met jou jouw droomhuid kunnen realiseren, start dan eerst met onze Meet & Treat!

Tijdens deze gecombineerde kennismakingsbehandeling waarbij een uitgebreide huidanalyse en het maken van een stappenplan centraal staat, luistert onze Huid+ Professional goed naar jouw wensen en maak je kennis met onze unieke aanpak. Na afloop ontvang je een persoonlijk behandelplan over hoe wij samen naar jouw droomhuid kunnen werken. Een persoonlijk behandelplan kan bestaan uit een combinatie van Huid+ behandelingen en een op jouw huidconditie afgestemde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Meet & Treat is jouw eerste stap naar een stralende gezonde en jonger uitziende huid met een mooie glow!

Meet & Treat werkwijze

Onze kracht ligt in het verzorgen van een persoonlijk behandelplan dat geheel is afgestemd op jou als individu. De Meet & Treat kennismakingsbehandeling er als volgt uit:

  1. Meet. In deze fase maak je kennis met je Huid+ Professional die jou een aantal vragen zal stellen over je wensen, levensstijl, eventuele allergieën en medicijngebruik, de producten die je gebruikt en behandelingen die je mogelijk reeds elders hebt ondergaan. Vervolgens gaat zij jouw huid onder de loep nemen en deze grondig analyseren.
  2. Treat. Na het analyseren van jouw huidconditie en bespreken van jouw wensen krijg je een heerlijk verfrissende behandeling. Je huid wordt uitgebreid gereinigd, geëxfolieerd, gehydrateerd en beschermd. Uiteraard brengen wij ook een basis make-up aan, zodat je naast uitgebreid geïnformeerd te zijn, ook weer tiptop verzorgd bij ons de deur uit gaat.
  3. Behandelplan. Je ontvangt van onze Huid+ Professional een behandelplan mee naar huis, volledig afgestemd op jouw huid(conditie) met daarin de benodigde behandelingen én productadvies zodat je ook thuis verder kunt met het verbeteren van jouw huid. Om het resultaat van de behandelingen in de kliniek te bevorderen is het gebruik van de juiste huidverzorging voor thuis van essentieel belang. Werken aan jouw droomhuid doen we samen.

Zet jij de eerste stap naar jouw gewenste huid?

Maak snel en gemakkelijk een afspraak voor jouw Meet & Treat behandeling via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Meet & Treat

€ 50,-

  • Meet
  • Treat
  • Individueel behandelplan
  • Productadvies
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.