Obagi Turn Back Time Facial

De Turn Back Time Treatment is een behandeling voor optimale verjonging en verstrakking van de huid. Door gebruik te maken van vitamine C (20%) en de gepatenteerde formule in de ELASTIderm producten, worden fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken verminderd. Met exfolianten als glycol- en melkzuur in deze treatment worden daarbij dode huidcellen die voor een doffe huid zorgen verwijderd. Actieve ingrediënten worden hierdoor beter in de huid opgenomen met als resultaat een intens gevoede verjongde huid.

Waar bestaat deze behandeling uit?

 • Stap 1: Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser.
 • Stap 2: Aanbrengen van een Obagi toner. Deze toner zorgt voor een juiste pH-waarde van je huid en een grondige reiniging van de poriën met een frisse huid als resultaat.
 • Stap 3: Extra vitamine C boost. Dit serum bevat 20% L-Ascorbinezuur (vitamine C) voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en stralingen van buitenaf en vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigment. Zorgt voor huidverstrakking.
 • Stap 4: Bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Tijdens deze massage wordt het ELASTIderm facial serum ingemaseerd. Dit serum zorgt voor huidverstrakking binnen 24 uur. De ultieme anti-aging combinatie!
 • Stap 5: Oogverzorging. Dit product zorgt voor een verstrakking van de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Stap 6: Exfoliërend masker. Dit masker bevat 6% glycolzuur en 4% melkzuur, welke de dode huidcellen verwijderen. Na het verwijderen van het masker ervaar je een frisse, gladde huid.
 • Stap 7: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid intens voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.
 • Stap 8: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat een universeel tintje welke zich aanpast aan je huidskleur, SPF 25, is rijk aan vitamine K en allantoïne voor een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.
 • Stap 9: Productadvies.

Indicatie: Verouderde huid, verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels (ook hals en decolleté!).
Behandelduur: 60 minuten

Boek nu jouw behandeling!


Boek jouw treatment

Treatment Box Turn Back Time

Voor een optimaal resultaat van je behandeling is het van belang om je huid thuis ook goed te verzorgen, met de juiste producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een bijpassende Obagi Treatment Box Turn Back Time!

Key ingrediënten in deze box:

 • Retinaldehyde: is een krachtige vorm van Vitamine A die helpt fijne lijntjes en rimpels te verbeteren.
 • Vitamine C: beschermt de huid tegen schadelijke invloeden en perfectioneert de huid.
 • SNAP-8-peptide: verminderen fijne lijntjes en rimpels.
 • Bi-Mineral Contour Complex: Dit zeer geavanceerde anti-aging ingrediënt maakt gebruik van de kracht van zink en koper met malonaat. In combinatie ondersteunen deze ingrediënten alle drie de stadia van een gezonde productie van elastine, wat essentieel is voor verstrakking van de huid.
 • Kinetine en zeatine: herstellen de schade om de huid te revitaliseren.

Obagi Turn Back Time Facial

€ 90,-

 • Duur: 60 minuten
 • Indicatie: Verouderde huid, verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels (ook hals en decolleté!).
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.