REVERSO – Deep Fractional RF

Stoor jij je aan een slappe en hangende huid met oneffenheden, maar gaat een chirurgische facelift nog te ver? Dan is deze unieke behandeling voor het verstrakken en verstevigen van de huid zonder operatie de uitkomst voor jou. Ben jij klaar voor een ontmoeting met de jongere versie van jezelf?

REVERSO Deep Fractional RF is de snelste en minst pijnlijke, niet-operatieve behandeling voor maximale verstrakking en versteviging van de huid en is de ideale optie voor mensen die last hebben van milde:

 • huidverslapping in het gelaat / hals / decolleté
 • verslapte huid rondom de ogen
 • plooien, rimpels en fijne lijntjes
 • grove poriën en een grauwe, doffe huid

Verlang jij ook naar:

 • een strakkere en gladdere huid
 • beter gedefinieerde gezichtscontouren
 • vermindering en vervaging van je rimpels
 • een gelifte huid zonder operatie

Boek dan nu jouw afspraak!

Boek jouw afspraak

Hoe werkt een REVERSO-behandeling?

Door middel van ultra scherpe en korte pinnetjes van slechts 1mm worden er in vakjes van 2cm2 stap voor stap microkanaaltjes gemaakt, waarbij in de huid op een gecontroleerde wijze radiofrequente energie wordt afgegeven. Deze energie wordt telkens met een elektrische puls binnen een fractie van een seconde toegediend en veroorzaakt in de juiste huidlaag kleine wondjes. De pinnetjes voel je nauwelijks, maar de energie die met iedere puls wordt afgegeven wordt meestal wel als gevoelig ervaren. De meeste mensen omschrijven het alsof er telkens een schokje door je huid gaat, gevolgd door een sensatie van intensieve warmte.

De downtime van de behandeling is meestal slechts 1 dag en na 24 uur mag je in overleg met je huidspecialist weer een geschikte make-up op de behandelde gebieden aanbrengen.

De bewust veroorzaakte onderhuidse wondjes zorgen ervoor dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam in gang wordt gezet. Hierbij wordt er veel collageen en elastine geproduceerd en vindt er versnelde celvernieuwing plaats. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. De radiofrequente energie zorgt daarnaast eveneens voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel rondom de wondjes waardoor de productie van collageen en elastine nog eens extra gestimuleerd wordt. Dit alles leidt tot een egalere huid, verbetering van de textuur, versteviging, verstrakking, kortom: een jonger uitziende huid.

Je huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm aanvoelen, dit houdt meestal maximaal 1 dag aan. Het eerste uur is dit voornamelijk voelbaar en zichtbaar. De huid voelt de eerste dagen na de behandeling strak aan en kan gevoelig zijn. Na 3 tot 5 dagen kan de huid gaan schilferen.

Premium Biocellulose Masker

Als verzorgende en kalmerende nabehandeling brengt je huidspecialist het speciaal ontwikkelde Premium Biocellulose Masker aan. Dit dunne en doorschijnende masker voelt aan als een tweede huid en sluit perfect aan op de behoefte van de huid na een REVERSO-behandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijke genezingsproces van de huid wordt ondersteund. Na de behandeling ontvang je een tweede masker mee voor thuisgebruik zodat je je huid ’s avonds of op een moment dat jij fijn vindt nogmaals kunt kalmeren en verzorgen.

Voor een optimaal resultaat is doorgaans een kuur van minimaal 3 behandelingen nodig met tussenposes van circa 3 tot 4 weken. De downtime van de behandeling is meestal slechts 1 dag en na 24 uur mag je in overleg met je huidspecialist weer een geschikte make-up op de behandelde gebieden aanbrengen. Vanaf twee weken voor én tijdens de gehele kuur is het belangrijk om dagelijks, herhaaldelijk een zonnebescherming met minimaal SPF30 aan te brengen, ook als de zon niet schijnt.

Optionele voor- en nabehandelingen

Afhankelijk van jouw persoonlijke huidgezondheid kan onze huidspecialist je soms adviseren om je huid eerst 1x voor te behandelen met onze revitaliserende en huidherstellende INDIBA cel-boost-technologie. Een beter doorbloede huid en beter functionerende cellen bevorderen het herstel na een REVERSO behandeling. Om het herstelproces gedurende de kuur te blijven bevorderen en het eindresultaat verder te optimaliseren kan deze pijnloze en ontspannende behandeling eventueel ook tussen de REVERSO behandelingen door geadviseerd en gepland worden.

Voordelen REVERSO Fractional RF

Ten opzichte van laser en andere Fractional RF apparaten biedt REVERSO de volgende voordelen:

 • Minder pijnlijk dan laser en andere Fractional RF.
 • Downtime van meestal slechts 1 dag (i.p.v. 3 tot 7 dagen).
 • Geschikt voor gevoelige huidgebieden.
 • Korte behandeltijd van ca. 20 minuten per zone.

Boek nu jouw consult

Wacht niet langer en boek nu jouw consult voor een REVERSO behandeling! Onze ervaren Huid+ professionals staan voor je klaar om jouw wensen te bespreken en jouw droomhuid te realiseren. Bel ons ook gerust op 088 – 015 91 00 voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Boek jouw afspraak

REVERSO – Deep Fractional RF

v.a. € 450

 • 1 zone € 450,- (40 min.)
 • 2 zones € 700,- (60 min.)
 • 3 zones € 900,- (80 min.)
 • Zones: gelaat / hals / decolleté
 • Ook te boeken in kuurverband!
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.