Brow treatments

Vind je het lastig om de juiste vorm in je wenkbrauw te krijgen en wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan zijn onze Brow Treatments perfect voor jou!

Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we je wensen en verwachtingen. Samen kijken we welke vorm het beste bij jouw gezicht past.

Brow Treatment – Standaard

Hebben jouw wenkbrauwen al de juiste kleur? Zijn er geen kale plekjes of missende stukjes in de wenkbrauwen? Dan kun je gaan voor de Brow Treatment Standaard. Hierbij wordt de wenkbrauw helemaal gestyled, zonder verf te gebruiken.

De behandeling bestaat uit: Wenkbrauwen harsen, epileren, knippen en een touch-up met minerale make-up van BeMineral.

Duur: 15 min.

Brow Treatment – Luxe

Wil je strakke, volle wenkbrauwen? Dan is de Brow Treatment Luxe de juiste keuze voor jou! Bij deze behandeling verven we de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn.

De behandeling bestaat uit: Wenkbrauwen harsen, epileren, knippen, verven met wenkbrauwverf en een touch-up met minerale make-up van BeMineral. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar op de haartjes.

Duur: 30 min.

Resultaten Brow Treatment

Boek jouw afspraak

Wil je graag weer waanzinnige wenkbrauwen? Kom dan langs bij onze Brow Specialist! Het maken van een afspraak voor een Brow Treatment kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Brow treatments

v.a. € 17,50

  • Standaard € 17,50
  • Luxe € 35,00
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.