Neus-lippenplooi

Misschien wel de meeste voorkomende filler behandeling – de welbekende neuslippenplooi. De neuslippenplooi loopt vanaf de zijkant van je neusvleugel naar je mondhoek. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi dieper en helaas steeds meer zichtbaar. Vaak resulteert dit in een trieste en vermoeide uitdrukking. Gelukkig is daar met een Teosyal filler heel eenvoudig iets aan te doen.

Bij het gebruik van onze Teosyal fillers wordt hyaluronzuur direct in je huid geïnjecteerd. Deze stof komt overigens ook van nature voor in het lichaam en zorgt voor soepelheid en veerkracht van je huid. De neuslippenplooi wordt van onderuit opgevuld en zal dus geheel verdwijnen of vervagen. Onze Teosyal fillers zijn standaard voorzien van een verdovingsvloeistof en er hoeft dus geen extra verdoving gebruikt te worden.

Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en is de neuslippenplooi een stuk minder zichtbaar. Dit resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Vaak is dan minder materiaal nodig en zijn de kosten voor jou ook wat lager.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gratis gecorrigeerd.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan de diepte van jouw neuslippenplooi? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult en/of behandeling bij 1 van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Bellen kan natuurlijk ook 088-0159100!

Neus-lippenplooi

€ 350,-

  • 1,0 ml Teosyal filler
  • 12-18 maanden resultaat
  • Inclusief controle afspraak
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.