Neus-lippenplooi

Misschien wel de meeste voorkomende filler behandeling – de welbekende neuslippenplooi. De neuslippenplooi loopt vanaf de zijkant van je neusvleugel naar je mondhoek. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi dieper en helaas steeds meer zichtbaar. Vaak resulteert dit in een trieste en vermoeide uitdrukking. Gelukkig is daar met een Teosyal filler heel eenvoudig iets aan te doen.

Bij het gebruik van onze Teosyal fillers wordt hyaluronzuur direct in je huid geïnjecteerd. Deze stof komt overigens ook van nature voor in het lichaam en zorgt voor soepelheid en veerkracht van je huid. De neuslippenplooi wordt van onderuit opgevuld en zal dus geheel verdwijnen of vervagen. Onze Teosyal fillers zijn standaard voorzien van een verdovingsvloeistof en er hoeft dus geen extra verdoving gebruikt te worden.

Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en is de neuslippenplooi een stuk minder zichtbaar. Dit resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Vaak is dan minder materiaal nodig en zijn de kosten voor jou ook wat lager.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gratis gecorrigeerd.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan de diepte van jouw neuslippenplooi? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult en/of behandeling bij 1 van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Bellen kan natuurlijk ook 088-0159100!

Neus-lippenplooi

€ 390,-

  • Duur: 30 minuten
  • 1,0 ml Teosyal filler
  • 12-18 maanden resultaat
  • Inclusief controle afspraak
Behandeling boeken

FAQ

Onze fillers van Teosyal bestaan uit hyaluronzuur. Deze fillers trekken vocht aan waardoor ze voor meer volume zorgen in het gezicht en rimpels kunnen opvullen. Bijvoorbeeld voor het opvullen van rimpels tussen je neus en mond.

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan wel tot een week aanhouden.

De eerste week na een filler behandeling adviseren wij je de behandelde plekken niet te masseren, of druk op de huid uit te oefenen.

 

De eerste maand na de behandeling met een filler kan er sprake zijn van zwelling, of kunnen er tijdelijk kleine bobbeltjes te zien en / of te voelen zijn.

 

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals zonnebank, sauna en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling(en) is / zijn verdwenen.

 

Gebruik dagelijks een zonfactor met minimaal SPF30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Na behandeling met een filler is er direct resultaat zichtbaar, maar is het resultaat na 2 – 4 weken op z’n mooist.

Het resultaat van een filler behandeling blijft gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Hierna kun je een herhaalbehandeling ondergaan.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.